De digitalisering neem sterk toe, waardoor Nederland inmiddels behoort tot de grootste smartphone– en computerdichtheden ter wereld. Om ervoor te zorgen dat de werking en het verkeer tussen deze digitale apparaten optimaal verloopt staat Peters Consulting Services voor u.

Mijn naam is Ferdie Peters, oprichter en eigenaar van Peters Consulting Services. Tijdens en na het afronden van mijn HBO studie heb ik ruim drie jaar werkervaring opgedaan als ICT consultant voor een landelijke organisatie. In 2021 heb ik Peters Consulting Services opgericht en ben ik deze werkzaamheden in mijn eigen onderneming gaan uitvoeren.

Mijn sterke punten zijn klantgerichtheid, communicatie en snelle service. Klanten prijzen me vaak genoeg voor mijn duidelijke uitleg, zodat hij of zij zelf weet welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Duurzaam te werk gaan is voor mij een persoonlijke doelstelling. Tegenwoordig bezit iedereen veel digitale apparaten. Een duurzaam (her)gebruik en onderhoud levert bij aan een schonere wereld!

 

Meer weten over mijn diensten? Zie hier!