Peters Consulting Services is actief in de regio Zuid-Limburg en levert digitale ondersteuning en ICT services voor zowel zakelijk als particulier. Vragen of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op of lees hieronder meer over de geleverde diensten.

Onderhoud

Een trage computer is een van de meest voorkomende klachten onder gebruikers. Aangeraden wordt uw apparaten jaarlijks te laten onderhouden door een computer APK uit te voeren. Dit zal de snelheid, levensduur en gebruiksvriendelijkheid ervan optimaliseren. Bovendien profiteert u van een veiligere online omgeving.

Advies

Een goed en passend advies is een van mijn belangrijkste werkzaamheden. Weet u niet zeker of uw apparaten nog voldoen aan de huidige normen, bent u op zoek naar een nieuwe (werk)computer of bent u op zoek naar de meest optimale thuiswerk situatie? Ik adviseer u graag welke apparaten en software het beste aansluiten op uw behoeften!

Reparaties

Steeds weer dat flikkerende beeldscherm of haperende toetsenbord? Aarzel niet en laat mij u helpen dit op te lossen of te repareren. 

Ook voor het vervangen of bijplaatsen van opslagruimte, het verhogen van werk/grafisch geheugen of andere hardware problemen ben ik inzetbaar.

Cyberveiligheid

Uw apparaten lopen risico op virussen, ransomware of andere vormen van malware. Laat uw apparaten controleren op schadelijke software en laat u adviseren hoe om te gaan met cyberveiligheid.

Bent u gehackt of opgelicht? Niks om u voor de schamen, maar laat u helpen! Ik help uw digitale omgeving zo veilig mogelijk te houden en adviseer u hoe ermee om te gaan.

Randapparatuur

Wegvallende WIFI verbinding of vlekken bij het afdrukken? Zonder goed werkende randapparatuur kunt u digitaal niet optimaal presteren. Ook uw randapparatuur heeft aandacht nodig.

Laat u adviseren of helpen bij het aanschaffen en installeren van uw printer, scanner, wifi-router, externe back-up, TV decoder, bluetooth apparaten, Google Nest, E-reader, NAS of overige apparatuur!

Cloud & Office

'Werken in de Cloud' is een steeds vaker terugkomend fenomeen, maar wat is het nu eigenlijk? De Cloud is een omgeving die benaderbaar is door middel van internet. Dat wil zeggen dat u niet meer aan het werk bent op uw eigen systeem. Uw bestanden of back-up kunnen ook worden opgeslagen in de Cloud. Zoekt u ondersteuning of uitleg? Ik sta voor u klaar.

PC Builder

Op zoek naar een nieuwe desktop? Het aanbod bij de grote verkopers is groot, maar elk systeem heeft wel een onderdeel waar u niet tevreden mee bent. Ik kan u helpen om zelf een PC samen te stellen naar uw eigen wensen of behoeften. Of het nu een workstation of game PC is, ik help en adviseer u bij het samenstellen van de onderdelen en de assemblage tot het eindproduct.

Data recovery

Het verliezen van persoonlijke data door een systeemcrash of andere problemen is erg vervelend. Toch hoeft het niet zo te zijn dat al uw data definitief verloren is gegaan, want met de juiste handelingen valt er veel te redden. Bent u data verloren of heeft u oude/ defecte laptops, desktops of (externe) harde schijven met persoonlijke data waar u niet meer bij kan? Ik help u graag dit op te lossen.

Inleveren E-waste

Iedereen heeft er thuis wel een liggen. Een oude smartphone of laptop als back-up, mocht de huidige stuk gaan. Na verschillende jaren is dat een berg E-waste geworden. De apparaten zijn vaak verouderd en bovendien kunnen de grondstoffen die nodig zijn voor de productie ervan elders ingezet worden. Laat me iets weten en ik haal ze kosteloos op, zodat ze een tweede leven krijgen of gerecycled worden!

Klik hier beneden voor direct contact!
Niet uw gewenste dienst gevonden? Laat me toch iets weten en wellicht komen we er uit!